Om mig & BIG in Japan

Den här bloggen kom till för att jag saknar själva förändringen, utvecklingen, avvecklingen. Inte före, inte efter men under. Därför måste jag ju fylla tomrummet med mig själv och min resa. Inte en livsstilsblogg utan en livsstilsförändringsblogg. 

I mitten av Januari 2014 startar jag om under – Nystart 2.0. Följ med på en resa mot målet, en resa som är allt annat än självklar. 2014 blir året då hälsa, kost och motion kommer först i mitt liv.

Jag måste ta reda på varför jag är så här och hur jag tar kontroll över mina känslor. Känslor som jag dövar med mat. Spelar nog ingen roll vilken diet jag följer så länge maten är både min älskare och min värsta fiende. Däremot så är lågkolhydrat kost ngt ett av mina viktigaste verktyg för att skapa trygghet kring mitt matintag, men det är mitt hjärta jag behöver lära känna.

Tillägg Maj 2015

Som så många andra resor och händelser i livet så förändras ibland syftet under resans gång. 2014 blev i allra högsta grad ett år där egenvärde, hälsa, kost & motion fick hedersplatsen i tillvaron. Det blev också det året där jag valde att säga JA till kärleken, det året jag slutade röka och det året då träning för alltid gick från att vara något hatat till något naturligt. 2014 blev också det året då jag, vi på allvar tog upp den alltigenom vidriga kampen mot barnlöshet. Under tagen Hälsa 2.0 fortsätter jag nu med mer fokus på min mentala hälsa och välmående, lite mindre på vikt och utseendehets. Här skriver jag av mig om allt från IVF behandlingar, livet i Tokyo, Lågkolhydratkost, ätstörningar, resor & en hel del lättsamt vardagsliv kring mat, inredning och jobb.

Jag heter Anna, bor och arbetar sedan sedan 2012 i Tokyo m min C. Man kan inte flytta ifrån sig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s