Carry On

Det kanske inte låter så men jag försöker verkligen att med små små steg, göra saker lite annorlunda. Till exempel skriver jag extremt utlämnande här – om allt det fula & fruktansvärda jag känner. Utan att ta hänsyn till om det är jobbigt för en eventuell läsare, utan att ta ansvar för att det som skrivs ska vara inspirerande och upplyftande. Jag skriver det som gör gott för mig. Det har jag aldrig gjort innan. Jag går även regelbundet på FAA möten där jag försöker öppna upp & prata om det jobbiga. 

Jag skriver i en grupp med 9 andra kvinnor som gått samma avgiftning som mig – där är jag också så ärlig som jag bara kan. Jag ringer till de andra medlemmarna å delar tankar och känslor. Idag ringde jag faktiskt mamma när jag var helt förtvivlad å inte kunde sluta gråta. Det är första gången på 20 år tror jag..det gick ganska bra. 

Idag har jag även avföljt alla överpresterande ser-ut-som-20-men-är-40+ Stockholm-media kvinnor som jag trott mig blivit inspirerade av men som bara får mig att känna mig misslyckad. De har en drös med barn, en het ung man, perfekta garderober, spännande entreprenörskarriärer. Det känns bra – jag har även tagit bort alla poddar som hela tiden talar feminism men i slutändan alltid handlar om hur vi ska uppgradera allt från vår hy till garderob, relation & sexliv. Känns rätt men läskigt. Jag ska inte mata mig med det de där budskapen mer än nödvändigt.

Jag hade lust att bara stanna hemma under täcket idag, jag drog på att åka över till Köpenhamn & C. Jag var så nere å jag visste att jag inte skulle kunna dölja mitt mående för honom idag. Som tur var åkte jag över. Vi fick ett väldigt öppet & underbart samtal & nu känner vi oss supernärs varandra & jag känner mig 50 kg lättare! På allvar – känns som jag har gått ner i vikt. Jag har lust att gråta igen men nu av glädje, kärlek & tacksamhet. 

En väldigt vacker, kärleksfull & helt underbar eftermiddag & kväll. C är iväg å hämtar Sushi till sig & Sashimi till mig ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s