Brave For You

Jag gjorde det!! 

Jag hängde naken i bastun, på bryggan & i duschen m ett gäng främlingar 💪🏼

Förmodligen inte en Big deal f de flesta m för mig har det blivit en enormt ångestladdad grej att vara naken m andra människor än min partner. Jag var ju på badhus i Japan & det gav inte mersmak – då var Ribersborgs Badhus lite mer i min smak! Det var världigt skönt att basta! 

Väldigt dimmigt, rått, grått & kallt idag så det var exakt så vidrigt att bada som man föreställer sig, trots 35 min i bastun först! 

Det här kommer jag nog att göra igen! 

Mina naglar blev fina igår – de är verkligen magiskt duktiga med lacket – inte minsta tendens till ”fingrar-i-mixern” looket som jag brukar få till 🙂 

Valde runda, vinröda, enkla. Bra investering! Nu sitter jag mitt ute på en åker, utanför Lomma, norr om Malmö. Här på en gård driver en stor familj Zoogiganten & just nu får Stella stora SPA paketet. 

Jag har tappat greppet om hennes päls helt å hållet så nu, efter 6 månader sen sista frisörbesöket behövde jag professionell hjälp. Hon pep & skakade som ett asplöv 😦 Då gäller det att göra sitt hjärta hårt & inte bekräfta hennes rädsla.

Nu ska jag läsa vidare i den här..Ikväll ska jag gå på bio & se Lalaland! Har hört att man ska känna sig helt lycklig efteråt – DET kan behövas! Alla knep f att få upp Dopamin & Seretonin behövs just nu! Hoppas du har en skön helg?! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s