Test Me

Friday! 

Helgen ska gå i återhämtningens tecken! 

Jag har haft ett par helt hysteriska veckor! Min arbetsdag börjar alltid 06.50 då tåget rullar ut från Stationen i Malmö & jag håller möte med mina närmsta kollegor på väg upp till Älmhult. Konversationen fortsätter från stationen till kontoret där nästa möte börjar så fort jag kliver in genom dörren. Så fortsätter dagen m back-to-back möten ända tills tåget återigen rullar in på Malmö station 17.20. Problemet med det är att de flesta möten kreerar diverse uppgifter som ska lösas + att jag mottar ca 200 mails i veckan som jag ska agera på. Ofta känns det som jag inte ens hinner gå på toaletten på hela dagen. Luncherna blir allt oftare arbetsluncher & min stressnivå ligger konstant på Max. Jag hinner ju aldrig jobba på grund av alla möten.

Vi människor är designade för att ha stresspåslag ca 3 minuter  åt gången – en överlevnadsinstinkt, vårt fight or flight mode. Efter 3 minuter ska vi antingen ha flytt faran eller blivit uppätna. Typ. Vi är inte gjorda för denna konstanta stress. Jag måste lära mig att relaxa i vardagen, jag vet bara inte hur. Det blir väldigt mycket överlevnad, kontroll & måsten hela veckorna. Väldigt lite kultur, skoj och intellekt. 

Återigen kom jag på avvägar! Jag är en sucker för vackra burkar och flaskor med krämer, oljor å annat görtigt som utlovar instant glory, föryngring, uppstramning etc. Jag har haft en blandning av Avene, Clarins, Akademikliniken etc. Jag har inte kunnat stå emot när jag rest utan köpt fastän jag vet att jag ff har hemma. Nu har jag slutat helt & använt nästan allt till slut. Så nu äntligen har jag gått All in på det enda märket jag egentligen velat ha i flera år m inte fått tag på i Japan: Maria Åkerberg! Nu hoppas jag få bort utslagen jag fått runt ögonen å få lite ordning på min torra, sköra & glåmiga vinterhud! 


På temat att unna sig själv annat än mat 13 dagar totalt utan socker & liknande 💪🏼

Imorgon ska Jag ge mig på mina naglar! Jag ska hålla 24 presentationer för sammanlagt över 1000 människor nästa vecka å mina naglar har inte riktigt överlevt de här veckorna m maxstress. Nu får jag överlämna ärendet till proffessionella. 

Jag VILL klara av att gå å vinterbada, basta å vara naken m främmande människor på söndag. Jag ska bara göra saker jag får en kick av i helgen för att ladda energi. Läsa bok, gå på bio å bada i havet! 

Jag har äntligen – efter nästan 6 månaders tragglande fram å tillbaka på ätstörningaenheten (dit jag bara har kunnat gå 2 gånger på grund av att jag jobbar på annan ort & deras väldigt begränsade öppettider) fått en remiss på lång KbT behandling (25 sessioner) å får välja mellan ca 20 kliniker själv! Nu gäller det att välja med omsorg så att jag hamnar hos någon vettig! Nu ska här byggas självkänsla 💪🏼

Hoppas du/ni får en fin helg!

Mycket värme & kärlek från mig till dig ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s