Back to basics

 Jag är på avvägar rejält med maten & hälsan, slirade ut rejält i vintras & nu 5 månader senare är det dags att erkänna att något verkligen inte fungerar. 

Jag undviker uppenbara kolhydrater 9 dagar av 10 & vid 90% av alla måltider. Varje dag är en enorm kamp, enorm! Det borde inte vara så. Känner mig tung, stum & väldigt sliten i kroppen. 

Jag behöver nog det här forumet för att komma tillbaka på banan. Det är ingenting fel på min kunskap, jag kan ALlT om lågkolhydratkost, jag har fortfarande enorma blanka områden när det kommer till mig själv..

Vad funkar på mig?! Vad är jag mätt, glad & trygg på?! Jag vet faktiskt inte. 

Började HELT sjukt nog röka igen i vintras  – som tröst, som uppror, jag vet inte vad – det dummaste jag NÅGONSIN gjort & helt ofattbart!? Hur kan man kasta all övertygelse, kunskap & all egen vilja överbord på det sättet?! 

Anyway – äntligen rökfri igen sen 12 dagar tillbaka. Kör sen ett 5 dagar tillbaka med mer strikt kost igen & försöker minska på stressen. Jag tror att jag är extremt stresskänslig. Jag tappar det så fort det inte är ordning & reda & därför är jag i en ständig konflikt med mig själv – jag älskar Pippi Långstrump mentaliteten – jag älskar att äta mycket, dricka mycket, röka mycket, festa, leka & inte tänka på morgondagen. Min kropp däremot protesterar efter ett halvt glas vin & så fort rutinerna glider det minsta lilla. Inte så kul :/ 

Vi har alla våra ok & mitt är tydligen det här, att överleva varje dag. Att inte överäta, att inte trilla dit, att inte spåra ur. Imorgon åker jag till Europa igen, min fina vän M ska gifta sig ❤️ 

Dessutom ska jag på en jobbintervju 😁Snart kommer jag hem på riktigt!!   

Stella imorse 

 
Lite skönhet i betongen..

En reaktion på ”Back to basics

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s