Free Falling

  
Jag har fått mina första gråhår, känns sådär…men det är inte så konstigt.

Mitt förra blogginlägg, det ÄR så typiskt mig, att stöta bort allt & alla så att ingen ens vågar fråga hur jag mår. Det är ju fruktansvärt att sammanlikna människors omtanke med ruttna tomater. Det lät värre än jag menade m tyvärr är det så..att jag, 9 gånger av 10 får världens vargtimme, ångest av att ha öppnat mig, varit besvärlig, kanske tyngt ner andra människor. Dagen efter vill jag bara stänga in mig eller låssas som om ingenting har hänt. 

Jag hittade en ny psykolog som jag var hos i fredags. Så nu går jag i psykoanalys.Jag ska dit imorgon igen & som förberedelse inför det fick jag fylla i ett frågeformulär som ska vara till hjälp för att fastställa ens nuvarande tillstånd. 

Det var hur många frågor som helst angående preventivmedel, antal graviditeter osv. I slutet fick man en utvärdering & där stod det skrikit i röd text över hela skärmen att det var kritiskt att jag inte åt preventivmedel & att oönskade graviditeter i mitt tillstånd är ytterst vanligt. TACK assholes! För jag måste ju vara den första kvinnan i världen som är ofrivilligt barnlös. 

Slutdom?! Severe depression. Recommendation?! Anti-depressives & intense theraphy. Andre gången på 1 år som jag får den ”domen.”

Det ska nog gå alltihop, är det något jag har lärt mig & vet så är det ju att även om det känns total nattsvart nu..så en dag ljusnar det & stegen känns lättare igen ❤️

Just nu, just precis här och nu så är det dock fritt fall…

3 reaktioner på ”Free Falling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s