Can’t remember to Forget You

  Ännu en dag på spillran av ett moln…Idag är jag inne för den vanliga checken & för att preppas för operation & för att göra endoskopi. 

När man gör en eggcollection – alltså tar ut odlade ägg blir man nedsövd här. Det räknas därför som en operation & därför måste man var 6:e månad göra HIV-test, lungröntgen & EKG. 

Endoskopin är för att se så att jag inte har polyper eller någonting annat märkligt inne i livmodern. Jag har precis fått bildbevis på att min livmoder är ”perfekt” det finns ingenting konstigt därinne & endometriosen är bara på utsidan. Vi kan alltså utesluta att livmodern skulle förhindra en graviditet eller bärandet av ett barn! 

Ser ut som jag har 6 ok folicals & utplockning kommer att ske på måndag. Läkaren tror att det finns goda chanser för att göra en färsk ägginsättning senare i veckan. 

Jag ber & hoppas att jag får 4 ägg, kom igen nu kroppen! Ge mig 4 ägg så jag kan sätta in 1 färskt & lägga 3 i frysen!!! Lång, lång väg till dess & väldigt mycket ovisshet på vägen m bara goda nyheter idag 🎈

Slår ännu ett slag f grytor – det är ju så härligt! Här är min senaste med Kyckling, lime, chili, vitlök & ingefära!  

   

När de släpper ut mig härifrån ska jag bjuda mig själv på en Cappuccino från Starbucks. 

Sen måste jag panikjobba resten av dagen, missar ju hur mkt som helst just nu. Ikväll ska vi på middag hos K&F & lilla Sigge. Imorgon kommer Ida & hennes väninna. Det blir lite speciellt att gå igenom så många IVF relaterade saker m besök på första parkett, har aldrig träffat väninnan m det får gå helt enkelt! 

Mt Fuji från parkeringen på jobbet tidigare i veckan. Igår fick jag påminna min man om att inte ta mig allt för mycket för givet, allt för länge. (Han har väldigt mycket på jobbet & har haft det i lång tid) Påminna honom om att det skulle vara härligt att någon gång bli sedd & få lite cred som den som går igenom det här för att uppfylla en gemensam dröm. Det skulle vara härligt om han åtminstone ibland lade ifrån sig telefonen vid middagsbordet & såg på mig & frågade hur jag egentligen mårFrågade hur jag har det efter en vecka med 4 sjukhusbesök & ett ton ogjort arbete. Det skulle bara härligt om han iaf ett par gånger i veckan åt middagsmaten när den var varm när den blev placerad framför honom. Kanske kan de där jobbmailen vänta en timme eller 2 ibland?! Det skulle också vara väldigt härligt att iaf någon gång om året få en bukett blommor av sin man – typ den här; Det fick jag påminna om. Det är ju jobbigt att säga ifrån, man vill ju varken tjata eller påpeka det uppenbara m ibland måste man väl det?! Jag önskar att han gjorde detsamma om han känner sig osedd. Mycket hellre ett par Awkward moments än skilsmässa om 5 år tänker jag. 

 Ha en fin fredag & helg 🔆

2 reaktioner på ”Can’t remember to Forget You

 1. minresa77 skriver:

  Håller alla tummar jag kan att du har minst 4 perfekta ägg (hoppas givetvis på alla 6!) så ni de bästa möjligheter som finns!
  Bra att du uppmärksammar din andra hälft på att se dig o uppskatta dig! Tyvärr är många (inkl jag) dåliga på det periodvis! 😳

  Håller tummarna .. å ha en bra helg!
  Kram

 2. annaoyes skriver:

  Tack, tack 🙂 & detsamma, hoppas helgen blir ljuvlig! Första äggodlingen fick jag inga ägg alls, andra 2 så 4 vore Heelt fantastiskt, mer än så känna förmätet att hoppas på. Tyvärr tror jag att oddsen är lite halvt dåliga när man bara har 6 ägg på scanning i det här stadiet…men hoppas gör jag ff 🎈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s