Upgrade Me

På samma tema som igår – så mycket känslor kopplat till den här låten, älskar, älskar, ÄLSKAR den 🙂 

Det är egentligen helgdag i dag m C & jag bestämde oss för att åka till jobbet ändå. Vi jobbade 9-15 & jag fick mer gjort än vad jag normalt får på 2 dagar. Jag är SÅ för 6 timmars arbetsdagar. När man vet hur mycket mer man kan få ut av dagen genom att jobba så blir man både motiverad & tvungen till att vara mer effektiv. Jag älskar att bara betrodd med att styra min egen tid så pass mycket som jag kan. 

Idag hann jag gå prommenad med Stella & mina ögonbryn i solen innan jobbet – då blir man så här glad : 

   Det är förrästen runt 22,23 grader på dagarna & vi tycker på allvar att det är kyligt, haha!

Efter jobbet har jag hunnit handla mat, putsa fönster, städa undan hemma, skriva inbjudan till C’s födelsedagsmiddag, tvätta & göra Yoga följt av ett pass Pilates. (Det var länge sen & det satt långt inne men det var väldigt härligt – jag behövde det verkligen! )

Det ska få bli ett av mina livsmål – att jobba Max 6 timmar om dagen. Ska googla vilka innovativa företag som är PRO kvalitet före kvantitet. 

Nu ska jag skriva lite dagbok för att få fatt i min fladdrande själ & dricka en kopp te. ÄLSKAR hösten 🍁🍂

En reaktion på ”Upgrade Me

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s