You Make Me

  

Idag vill jag skriva en liten text av tacksamhet. Av tacksamhet för att jag somnar söndagkväll med min fina man som håller mig i handen, med min lilla pälsboll vilandes sitt huvud mot mina ben. Varm, trygg, älskad somnar jag. Vaknar likadant. 

Jag är priviligierad nog att åka till en klinik när något är fel. Det tas prover, det scannas, det kläms, det känns. Jag har ett 6*5 cm stort område i magen som är vätskefyllt, som en stor jätte cysta. Det låter nog värre än vad det är men det är en rest efter min blindtarm som sprack & det som blev kvar i mig efter att läkarna försökt skölja ut bakterierna ur min bukhåla med 10 liter vatten. Området ligger tätt, tätt ihop med äggstockar & livmoder, varje gång jag undersöks av en ny radiolog uppstår panik & förvirring. 

Som tur är följdes undersökningen idag upp av en av mina favoritlärare, hon som var med på min operation i februari & som känner till min historia. Det är inget farligt men heller ingenting som kommer att gå bort av sig själv. Hormonbehandlingen fortsätter till på onsdag i alla fall m inga garantier. Fortfarande 12 folicals men de är väldigt små & mina hormonnivåer är låga trots 4 dagar med Gonal-f. 

Tacksam för tålmodig arbetsgivare som accepterar att jag är på sjukhuset var & varannan dag. Tacksam över min jobbdiciplin & prioriteringsförmåga så att jag kan göra mitt jobb, trots färre timmar. 

Ett litet stygn av oro & rädsla m tacksam för min livserfarenhet som lugnar mig, säger att det löser sig, att allt sker av en orsak. 

Tacksam för att huvudvärken är borta & jag försiktigt kan börja närma mig tanken på träning igen. Känner verkligen att det är dags för en omgång Boot camp för att tömma cellernas glykogen lager. 

Tacksam för att det börjar gå smidigare & smidigare på sjukhuset, jag är oftast ute härifrån runt 11, innan kom jag oftast inte härifrån förrän klockan 13. 

Undrar om jag fortfarande känner mig tacksam efter att ha betalat dagens räkning, hehe! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s