Jump The Gun

  Här sitter jag & lider alla världens kval. Jag vet inte vad det är med mig & alkohol längre men vi kommer inte överrens mer. 

Igår var vi till Grillfest för den här underbara människan & hans lilla familj som flyttar till Portugal om mindre än 1 månad.   Här blandar han en drink på Raki & vatten till mig. Han är halvsvensk, halvturk, gift med en japanska & efter 10 år i Japan flyttat de alltså till Portugal. 

Jag drack ett par glas Raki & ett par glas vin under ett tidsspann av ca 6 timmar. Vid 9-tiden på kvällen var jag så bakis att jag fick ge upp & åka hem. C stannade ute m tack vare Stella som skällde som en tok klockan 1 (när hon trodde att någon kom) klockan 3 (när C kom hem) & klockan 6 (när C gick & lade sig efter att ha däckat på soffan) är jag ett vrak idag & det känns som om det är jag som har festar hårt hela natten. 

Min fina kollega Nao grillade diverse läckra saker till oss hela dagen. Efter att ha slarvar rejält en längre period försöker jag ladda för en månad där jag igen fokuserar på att ta hand om mig själv i första hand.

Efter ca 4 timmar i frisörstolen börjar håret bli klart & jag kan besviket konstatera att det inte blev som jag tänkt. 

Jag bad specifikt om att få ett par nyanser ljusare den här gången eftersom jag trivs mkt bättre i blont hår. Det är lika mörkt som vanligt :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s