BodyRock

Tack alla fina för era snälla, empatiska ord & hälsningar ❤️ 

Jag måste säga att jag upplever de sista dagarna upp till graviditetstestet som de allra, allra värsta. Innan dess känner jag mig glad & positiv, känslan av att vara på väg & att faktiskt ha en chans, om än bara en liten, att bli gravid är nästintill berusande. 

Dagarna innan testet blir allt dock svart & jag ”vet” att jag inte är gravid men alla säger hela tiden åh, vad spännande det är , C är superpositiv & 100 % säker på att vi är gravida & tolererar inte minsta lilla antydan från min sida att vi kanske ska vara lite realistiska. Samtidigt är jag 100% säker på att jag inte är gravid men får inte lov att börja sörja, börja bearbeta. 

Sen, när det är svart på vitt, då när jag berättar f er & ni blir ledsna på våra vägnar, när C är ledsen, då känner jAg bara lättnad över att alla andra nu vet vad jag vetat i flera dagar. 

Samtidigt hoppas man ju ändå, jag har ju aldrig varit gravid, inte ens litegrann så jag vet ju inget om hur mkt eller hur lite det ska/kan kännas. Dessutom är ju kroppen proppad med hormoner som gör att allt känns märkligt & spännt. 

Dagen efter beskedet, igår, åkte jag på en 2 dagars resa där jag var facilitator på en typ av workshop f över 20 människor. 2 fulla dagar + resor + gemensam middag igår har gjort att jag inte har hunnit tänka en enda ledsen tanke. 

Idag kom dessutom min mens & eftersom man påbörjar äggodling i dag 2-3 i menscykeln ska jag till sjukhuset igen imorgon. Om min kropp håller för det ska vi försöka direkt med äggodling & embryoöverföring igen den här cykeln. Om det blir några ägg vill säga. 

Sen ska jag ju resa m jobbet & vara hemma över jul, vilket gör att jag missar både november & decembers cykel. I februari ska jag resa igen m jobbet, 2 veckor t Holland & sen evt f bröllop i Maj & Juni, det lämnar väääldigt få chanser kvar till att lyckas m det här, vilket är SJUKT stressande. Men en dag i taget, känns bisarrt att börja om redan imorgon med nya hormoner m som sagt var, ingen tid att spilla. 

Härlig middag igår – väldigt fishy… 

   För första gången på länge hade jag väldigt roligt med mina kollegor.. 

   De har varit väldigt stöttande, roliga & smarta. Jag har fått väldigt mycket fin feedback f min insats som facilitator, vilket var snällt. Det var första gången jag gjorde ngt liknande & det var långt utanför min comfort zone m tack vare dem blev det en fin & rolig upplevelse ❤️

Ikväll, på väg hem mot Tokyo, på snabbtåget, köpte min Kollega, Kohei en Bentobox (matlåda m färdiglagad kallt mat eftersom det inte finns tillgång till mikro) men KOLLA. När han drar i snöret utläses en kemisk reaktion som värmer upp maten – Voilà, varm middag to go. Är det inte fantastiskt?!

  Till sist lite inspiration f själen… 

    
    
    
 I helgen ska jag satsa på att få tag i lite röda lönnblad ❤️

Det är faktisk helgdag i Japan på måndag så en lång, härlig helg börjar snart. Jag kommer ju hem sent ikväll så det blir dusch & pyjamas direkt. Imorgon har vi en stor dagfest m Barbecue f min kollega som flyttar till Portugal, söndag frisör & kaffe med Kym som snart flyttar till Brasilien. Måndag har jag inga planer för eftersom jag som vanligt glömt att det är helgdag. En långpromenad får kanske duga, tror jag måste ladda batterierna rejält för en otroligt intensiv kommande månad. 

Hoppas just DU får en fantastisk helg med allt vad ditt hjärta drömmer om! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s