Burn like you…

Glättiga, Bettan här! Efter senaste GrinOlle inlägget har jag väl ännu färre läsare hehe. Ingen gillar det som skaver…

I Japan sågs ingen blodmåne till i Söndags m väl en supermåne. Måste dela de här fantastiska fotona som gör mig varm & fluffig om hjärtat!    

    
   Så magiskt livet & världen är! 

Mycket stora & magiska saker händer i väldigt många av mina nära & käras liv. De är så värda det & jag blir verkligen golvad ibland över hur enormt ”rika” en del människor är. Rika på kärlek, talanger, relationer & riktiga värden men även yta som fina materiella saker & ett nästintill perfekt yttre. 

Jag önskar att jag bara kände mig inspirerad av det men det lämnar mig ändå men en svag, obehaglig känsla av att jag är lite mindre värd, lite mindre lyckad.  Kan vara en oförmåga att se det vackra i mitt eget liv, kan också vara sant, att nej, jag är inte lika välsignad med ett fördelaktigt yttre, många härliga, starka relationer & ett överskott av energi till att varje dag vara mitt bästa jag. En lite bättre vännina, kollega, älskarinna.

Hm…Jag försöker att inte vara så hård mot mig själv, det är jobbigare än man tror att få i sig så här mkt hormoner & leva i det här vakuumet efter ägguppsättningen. Att vara eller inte vara. Kanske inte så konstigt att man inte känner en djup tillfredsställelse/lycka just nu?! 

Tycker ändå att jag lyckas hålla humöret uppe ganska bra, har varit kort mot C en enda gång. Däremot så har jag halkat av banan m mat & träning, jag får liksom inte till rutinerna. 

Jag äter så bra jag kan & går så många prommenader jag kan & försöker blunda f alla gymbilder & tonade muskler. En vecka kvar av ovisshet, för den här gången.

/hälsningar från Sjukhuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s