Crazy

På väg hem från stranden, bläddrar jag igenom Instagram & kan förstå att en påhittat debatt har blossat upp där Katrin Zytomierska står i ena ringhörnet & Stina Wollter i det andra. Katrin ska då stå för hälsa & att alla som inte är smala är olyckliga, förljugna losers & Stina så skulle stå för antiträning, fat & happy alternativt stackars, tjocka mig. 
Jag är en fan av Katrin på många sätt, hennes osvenska, totalt självförhärligande & gränsöverskridande sätt är befriande. Vackra, varma, empatiska Stina är även hon en håll käften förebild genom hennes uppror mot önskan/pressen/förväntningen om att vara till lags & behaga. 

Tyvärr är det ju hållningar som Katrins som gör det svårt att njuta av livet, tron att smal = hälsosam, tjock = lat. Så tråkigt, att det inte finns något mellanläge, jag vill inte bara vara glad om & när jag balanserar på gränsen till undernärd. Det är faktiskt typ det Katrin menar – ju smalare desto bättre. Herregud – jag är så glad ibland, att jag inte lever i den där ankdammen. 

Man kan faktiskt både äta sunt & träna regelbundet utan att för den sakens skull passa in i mallen, leva ett fullvärdigt liv, utan att någonsin bli omtalad som smal! 

Jag har struttat omkring i Bikin halva eftermiddagen (Se filmen Pitch Perfect 1 & 2, urusla filmer men ÅH vad är det så härligt att se ngn ta plats på trots av så fatalt utanför normalen) det var superskönt & jag brydde mig verkligen inte om vad någon tyckte & tänkte! Skönt! Den här fasen får gärna vara länge!

Hjärtskärande vacker solnedgång!  

    
    
    
    
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s