What Doesn’t Kill Us

Helgen kom & gick. Vår började med en jordbävning lördag morgon ca 05.30 – det kändes ungefär som en långtradare körde in i huset & därefter ett par minuter av våldsamt skakande.  Efter lite lördagsmorgonmys var det dags för ännu en omgång ”IVF uppstart”. Vi var in & ut fr sjukhuset på bara 3 timmar så vi körde lite retail therapy. Här är det ju nästan endast H&M som funkar för mig & jag fick faktiskt både en klänning, 2 tröjor, en vit t-shirt & ett par svarta Jeans – allt funkar att kombinera. 

Efter ett par timmar drog vi hem & hämtade Stella & körde till Yoyogi Park (Tokyo’s Central Park).   

    

 
   
    
    
 Det är ju en helt underbar park där ljuvlig natur pågår samtidigt som stora picknickar, musiserande, Yogande, dansande människor & igår även ett stort antal Surikater, vissa påklädda 😦

Idag tog jag sovmorgon & mötte sen upp Maria för underbara Farmers Market.  

   Såg först när jag kom hem att jag förgkordinetat mina inköp! Grönkål, rabarber, Aubergine & Bitter Melon (!) den ser ju så spännande ut & jag måste prova hur den funkar i en sallad. 

Efteråt åkte vi hem till oss & drack go kaffe & åt Chiapudding med jordgubbar & hallon – SJUKT gott ❤️  

 Tillsammans med C tog vidärefter

bussen upp till Daikanyama för att möta T till sen lunch, vi hittade en supermysig gata där alla affärer & caféer är byggda i trä, inbäddade i de finaste gröna arrangemang

.
 

    
    
 Här låg ett mysigt Brygghus där vi fick bord – det blev ostbricka & Grönkålssallad f min del.  

    
   Till dessert lyxade jag till det med en Cappucino & skulle bara smaka en sked av M’s chokladkaka, det blev lite mer än så.  

    
 Kommer att sakna de här helgerna, vädret & alla mysiga områden & vackra livsstilsbutiker när vi flyttar härifrån. 

När jag kom hem gjorde jag Lesscarbs Ugnspankaka som lunch till imorgon – Wow, den måste ni prova! Gjorde också en Rabarbersmulpaj på de fina rabarberna jag köpte idag! Den glömde jag ta en bild på, det får bli imorgon! 

 På väg til Logroad köpte C & jag världens finaste lilla Vintage Vitrinskåp – i det skall alla mina vita koppar få stå en dag. I ett annat hus, någon annanstans. 

Allt gående den här helgen fick mig till slut att investera i ett par promenadvänliga City Sneakers – så klart Svarta & Vita!  

 Nu är det sent här & jag tänker somna till den här:  

 Jag är ingen expert på vad som är bra litteratur men ngn timme in i boken är iaf jag fast & det borgar väl ändå för någon slags dramaturgisk kvalitet?! Har du läst den, vad tycker du?! 

Det strular ngt kopiöst med Bloggen & bilder, det här inlägget har tagit ett par timmar att skriva nu &. Jag kan inte rätta felaktig grammatik utan att det blir ännu knasigare – Sorry!!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s