All The Little Lights

Tillbaka till livet igen efter semester. En semester med total avslappning & otroligt vackra miljöer. 10 dagar med vågornas svall & vindens lek med palmbladen som stänger ute och överröstar allt annat. Nästan.

Här kommer lite bilder. Vi bodde 7 nätter i ett rum med havsutsikt från balkongen & de 2 sista nätterna uppgraderade vi oss till en Villa med privat pool.  

    
    
    

 

 

 

 

  
   Helt igenom underbart & så vackert. MEN hotellet hade varken gym eller Tennisbana som utlovades på hemsidan 😦 Vad man heller inte kan se på de här bilderna är alla de tankeskepp som trafikerade vattnen ett par kilometer ut från stranden. Det var något av en besvikelse för mig, illusionen om paradiset krossades ganska snabbt.   

Men ändå super härligt så klart! Vi hade extremt svårt att komma ner i varv den här gången, båda två & det skulle utflyktas & läsas en farlig massa jobbmail etc för att få tiden & gå i alla fall den första veckan.

Det är väldigt vackert på Bali men tyvärr har inte ”Eko-tänket” kommit hit ännu & det skär i hjärtat av att se hur mycket skräp det ligger precis överallt, på stränder, i byar, på risfält, uppe i skogarna etc – plast, plast, plast – överallt 😦  Det har jag så klart inte tagit bild på så här inne lever Illusionen om paradiset än.

  
  
    
 

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 Det var väldigt roligt att se Ris odlas ”live” & på nära håll, samma sak med Chili, Jordnötter, String beans, Soja bönor etc &. Vild Ananas & Jackfruit etc SÅ söta kor, såg mer ut som rådjur! 

I nästa inlägg blir det mer om den inre resan som får fritt spelrum när man äntligen kommer ner i varv & inspirationen som kommer med att vara uttråkad 🙂 Det blev en dyr resa den här gången också – när vi bytte rum glömde jag min vigselring i kassaskåpet & när jag kom på det dagen efter var den puts väck 😦 

Jag hade nog förväntat att vigselringen skulle försvinna någon gång under ens livstid med inte efter bara 1 år…

Den här veckan blir det bara mat från Lesscarbs.se (socker, gluten & mejerifritt) tycker hon har många lätta, snabba & billiga recept som passar mig fint! 

Dagens lunch (gårdagens middag) blev Tonfiskbiffar med ugnsbakade grönsaker!  

 Till Mellanmål (har beslutat mig för att äta lite fler sådana) Chiapudding på kokosgrädde & blåbär.  

 Till mellis nr 2 blir det en grön Smoothie på Grönkål, Macca, Chia, Ruccola & lite annat. 

Jag har valt att ta 3 semesterdagar till här hemma & det är jag så sjukt nöjd med – älskar att få ta det lugnt & fixa hemma på en vardag. Stella & jag har varit på långpromenad & jag söker efter hösten i luften som är lite lite svalare men ff väldigt fuktig. 

Tack för att du finns❤️
PS. Vet inte varför bilderna strular SÅ & lägger sig med jätteavstånd som inte går att fixa..hoppas inlägget öht går att öppna?! 

5 reaktioner på ”All The Little Lights

 1. Therese skriver:

  Appen är jättestrulig när bilder ska läggas in. Underbara bilder av paradiset har du förmedlat! Plast är ett aber 😦 . Antar att ljuvliga Stella var glad när ni kom hem?

  • annaoyes skriver:

   Hm, jaa, trist m strul men tjongade ju iväg MÅNGA bilder på en gång, lika bra 🙂 Jaa, hon var sjukt glad m har varit på ”kollo” hos sin bästis en mini pincher & 2 beagles så hon har haft det bra. Lite deppigt nu n bara morsan finns att leka med igen 🙂

   • Therese skriver:

    Jag tackar för delningen av bilderna . Ju fler desto bättre (drömmer mig bort från hösten).
    Flocken är alltid bäst och dit hör ju du och C. Jag tror att hon är nöjd med att rutiner är tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s