All I ever learned from Love

  Sensommarens första Tyfon är på väg in över södra Japan. De senaste dagarna har den sugit all värme ur luften här & temperaturen har sjunkit m nästan 20 grader. Idag regnar det på ett helt otroligt sätt. 

Vi är på väg till flygplatsen & det är helt omöjligt att förstå vart vi är på väg, jag har ingen resfeber eller semesterkänsla alls. Men om ca 15 h kan jag ta ett första dopp i poolen. Hoppas bara att Tyfonen inte gör att flyget blir inställt men det har inte börjat blåsa i Tokyo än så det ska nog gå. 

Hårt att lämna S som vanligt… 

 Hon har legat i handbagageväskan hela morgonen, till och med när vi bar den ner till ytterdörren blev hon liggandes själv där nere f att vara säker på att hon skulle få följa med. 

Nu är hon lämnad hos sin bästa hundkompis & kommer garanterat att få 10 underbara dagar. Tror det är värst f mig. 

Jag är igen trött på sociala medier, alla 1000-tals bilder, åsikter, inputs & mallar om hur vi borde vara. Tror jag tar ett välbehövligt break. Träningskläderna är packade & det kommer att bli en hel del träning. Rörande maten så kommer det ju att bli mindre fett & mer grönsaker & det är helt ok. Som regel tål jag mer kolhydrater under semestern, måste ha att göra med minskad stress & därmed lägre Kortisolnivåer. 

Hasta La Vista vänner🎈

6 reaktioner på ”All I ever learned from Love

  1. Therese skriver:

    Trevlig resa! Njut massor! Ja mina pälsklingar känner också på sig när avresa är på G. Hunden brukar lägga sig på mina skor vid dörren och katterna lägger sig gärna på väskorna. Det konstiga är att hunden vet skillnaden på när vi åker till mina föräldrar för att hälsa på och när vi åker dit för att lämna honom till dem för hundpassning. De läser oss allt för väl de fyrbenta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s