When The Going Get Tough

Senaste dagarna har varit en kamp mot humördepp & oro/undran/spekulerande över avstannat vilkttapp – både jag & C går upp i vikt nu -TROTS att vi befinner oss i djup Ketos & aldrig någonsin varit så strikta tidigare. 

Jag vet vad alla säger; ålder, stress, ge det tid bla bla. Så klart är det så men det är så trist – jag vill bara skrika rakt ut. Jag har ett super tydligt mål; jag är fokuserad, dedikerad & gör allt by The book men lyckas inte. Det är hårt! Det är svårt att hålla humör, lust, glädje & motivation uppe. 

Men jag försöker, jag fortsätter, tränar, sover, skriver i min bok, planerar maten, undviker alla miljarder före/efter bilder & alla 1000-tals framgångssagor för de känns som en käftsmäll. Det är en sak att se orsak och verkan – slarv & uteblivet resultat men det här.  2 veckor med riktigt fina resultat & så fortsätta men ännu mer dedikerat och mötas av nästan en vecka nu när allt man uppnått smälter bort lite, dag för dag utan att ha en aning om varför –  tortyr! 

Det finns säkert en lärdom, en läxa djupt därinne någonstans men jag kan inte se det just nu. 

Anyway, har börjat lördagen med ett tungt styrkepass & ska nu hoppa in i duschen & sen leta present til en vän. En vän som vi ska bjuda på lunch idag för han flyttar till Korea nästa vecka 😦 

Ha en underbar lördag därute!! 

En reaktion på ”When The Going Get Tough

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s