The Way I am

Chockade mig själv med att gå upp klockan 5 & träna igår. Det är ju super smidigt för man kan ta det mycket lugnare hela dagen, slippa stressa från jobbet & med maten etc. MEN det är inget vidare f träningen, det är lite för tidigt. Jag kan gärna träna på morgonen men 8, 9-tiden är perfekt för mig. Då kan man vakna till liv & ändå pusha sig själv under själva passet. Klockan 5 var det svårt, själva ansträngningen i att befinna sig nyvaken på gymet var nog push i sig. Jag tränade men slog inga rekord om man säger så. 

Nyhetens behag med Fakiren har försvunnit, så även den lätta, fria känslan & sundhetseuforin. Jag har gått upp lite, trots super strikt kost & det påverkar genast humöret & idag på gymet kom jag på mig själv många gånger med att tänka fula tankar om mig själv igen. Idag kände jag därför för att röra på mig lite för att få ut lite dålig energi så jag tog en 30 min PW innan styrkan – skönt. 

Det är lite grinigt här & i vanlig ordning har jag tagit för givet att det är jag som står för grinigheten. Det är svårt för vänner & partners när någon som varit ledsen helt plötsligt är glad, när svag blir stark, när liten blir stor. Man får förlåta människor m det är trist när nära & kära inte kan låta bli gliringar & tacklingar förtäckta som komplimanger. Det gör ont när knoppar brister. 

En reaktion på ”The Way I am

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s