Let’s Go Free

Har hamnat i ett mode jag aldrig befunnit mig i förr – jag har ingen aptit & ingen hunger. Dessvärre leder det ju till att jag inte får i mig nog med fett & därför heller inte fortsätter att gå ner i vikt. Jag måste alltså ”tvinga” mig själv att äta – helt otroligt 🙂

Igår blev det fin lunch på T.Y Harbor  

 Hamburgare före(första gången jag lyckades med att få en utan pommes utan att bli osams med personalen)  

 Hamburgare efter – ”Annafierad”  

 Det som inte syns på fina bilder är ju den ganska dåliga stämmning som uppstår när man som par börjar bråka innan maten kommer. Jag gick & lade mig klockan 7 igår. Sur men somnade som en stock 🙂 

Idag, efter att ha varit så sjukt duktig så länge tänkte jag ge efter för hjärtats enda begär – Champagne! Köpte en liten miniflaska med hem när jag handlade kyckling & kål till middagen.  

 Vet ni vad?! 😦 Det smakar inte gott! Det smakar bara sött & sliskigt trots att den är iskall – så besviken men jag kan omöjligt dricka det! Så skumt! 

Håller kväll med en Ketoboll & ett kallt glas Fatchock istället. Tänk vad fort det går ändå – åt båda hållen, det där med nya vanor & preferenser! Tur det, det gör livet spännande & vet ni vad?! Man får lov att ändra sig! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s