Gravity

Ännu en morgon med träning 💪 Nu börjar hoppfulla, ambitiösa tankar om att få till morgonträning även på vardagar komma smygande. Gymet är underbart ödsligt & svalt på morgonen. Om det skulle lyckas betyder det att jag ska gå upp 5 de dagarna. Tänk vad mycket det skulle lösa! Idag körde jag styrka på gymet igen – räknade fel på vikterna & kunde inte förstå varför benböjen var så jobbig. Visade sig att jag hade lagt på + 20 kg mot i fredags 😉 men jag gjorde det! Lade till en övning för rumpa & baksida lår & plussade på 3-7 kg på de andra övningarna också. Nu börjar det dock bli riktigt tungt & jobbigt & jag måste stöna högt mot de sista repsen. 

Så glad & stolt! Nu tar jag ett par timmar med Jobbdatorn & sen blir det sen lunch på T.Y Harbor, i skuggan nere vid vattnet! 

Glad söndag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s