Breath

  Underbara lördag utan planer! Vaknar långsamt, läser, sträcker på mig tills jag är helt vaken. Kör ett pass Boot Camp Tabata Style (4 Set * 8 omgångar träna 20 sek på Max, vila 10) blev ganska mycket rumpa & lår, som övningen ovan men också Sumo squats, en massa benböj & squats med vikter. Ganska nöjd! 

Efteråt en långsam frukost med C, utan mobiler 🙂 nu dusch & jobb ett par timmar, instängd i sovrummet eftersom vi har en snubbe här som ska laga vår trasiga AC i vardagsrummet. (Den pajar ca 1 gång om året, alltid när det är som varmast.) 

Jag har ju fixat i stort sätt överallt här hemma nu, garderober, byråar, köksskåp, lådor etc. Det är så LJUVLIGT, nu kan jag verkligen njuta av mitt hem ❤️ (Så klart handlar det om att vilja ha kontroll i en livssituation där jag står helt utan kontroll)  

Önskar alla därute en jättefin helg! Ser helt igenom gudomligt ut hemma i Sverige just nu! Det har ni verkligen förtjänat – njut & ladda batterierna!! 

7 reaktioner på ”Breath

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s