Bottle It Up

När solen passerat zenit hoppade vi in i bilen & körde mot stranden. Vi kom fram runt halv fyra på eftermiddagen & fångade ett par timmar av perfekt temperatur & njutning.  

    
    
 En liten hund har badat, sImmat & rullat sig i enorma mängder sand. Tror dagen i dag hamnar på hennes Top 10. 

Det här är bland det bästa med att bo här❤️ & tiden som kommer nu – september, Oktober, November. Varma, ljumma månader med knallblå himmel & strålande sol. Ser fram emot helger med hiking & söndagar på Farmers Market, även längre stadspromenader i behaglig temperatur!
Vi har försökt hitta någon att byta boende med över jul, Tokyo-Köpenhamn men nu har vi gett upp & istället hyrt en lägenhet. En Jättefin lägenhet, centralt i Köpenhamn! Plötsligt blir det ju fantastiskt att åka hem över jul! 10 dagar i Köpemhamn 🎈Det blir första gången på 4 år! 

Jag ska ju vara i Sverige/Danmark i hela 6 veckor i år. 4 veckor m jobb & nästan 2 veckors julledig. Gissa i vilken metropol jag ska spendera de 3 första veckorna…Älmhult, i November mm! 

Men innan dess, en intensiv jobb/träning & hälsa höst!

Jag vil hålla i det här, det flow jag är i nu där så mycket annat än mat, snacks, fika etc erbjuder samma kickar – motion, böcker, egenvård, meditation, hemmafix etc. Just nu vågar jag känna känslor, utan att stoppa, analysera eller dömma. De får bara vara där – revolutionerande, för mig 😘

MEN, folk film. Vad händer?! Är det inte extrem torka?! Jag kan inte hitta en enda jag vill se (förutom dokumentärer) Några tips?! Tack på förhand! 

Ps. En kompis skickade precis den här  länken http://newsonjapan.com/html/newsdesk/article/113395.php?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter. Flera stränder söder om Tokyo har stängt idag på grund av hajar. Gaaa, kan aldrig bada mer! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s