Stormy Weather

Man vet inte varför ägget inte fäster, allra oftast har det med äggkvaliteten att göra. Jag kände mig väldigt optimistisk efter insättningen & var helt övertygad om att det skulle gå bra. För ett par dagar sen vaknade jag dock och ”visste”, kan inte förklara det men efter det så var det omöjligt för mig att visualisera en graviditet & hur jag än sökte innåt kunde jag inte längre se eller känna något. 

Jag hoppades så klart ändå för det fanns inte några tecken på att det inte skulle ha lyckats & det är ju ingen idé att ta ut något i förskott. Därför var jag ändå beredd idag, när läkaren sa tyvärr. Det var mycket värre för C som är en alltigenom positiv människa & som ju inte har en chans i världen att veta hur det känns eller inte känns i min kropp. För honom blev det en total chock 😦 

Jag måste tro att allt har en mening, även om det stundtals kommer att bli svårt, speciellt när ”hormonefterspelet” drar igång & gör mig galen :/ Jag ber om ursäkt redan nu för dåligt beteende & bittra kommentarer. 

Det positiva är att nu har jag mer motivation än någonsin att komma i så bra form som möjligt! Ingen orsak att undvika träning längre. Så jag åkte hem & jobbade ett par timmar & nu på ”lunchen” har jag tränat 30 min Intensiv Boot camp. Känns rostigt men bra! 

Har fått många, många barn i mitt liv de senaste åren så på så sätt kommer jag att omges av barn vad som än händer. Tillexempel kommer jag ju alltid spela en roll i den här lilla godingens liv:  

 Mitt sätt att hantera dagens nederlag är: Ta ännu bättre hand om mig själv – Träna, äta bra mat, vila, Skriva må bra bok, fixa i hemmet & Yoga. Dessutom mata mig själv full med Inspiration, som det här;   Och det här fina sovrummet! Jag älskar svart, vitt & grafiskt blandat med varma träslag & korg! Vill ha så i hela huset,..en dag 😉  

 Åh, det här – hur ljuvligt är inte hela det här konceptet?! Fatet, kräftorna, ölet, brödet, vännerna, sommaren! Ni som kan – lova hålla kräftskiva, stor som liten!  

 Jag skulle egentligen ha åkt till Thailand i September & coachat en grupp ledare men jag avbokade det idag. Jag kan inte både fixa mina nuvarande (dubbla) arbetsuppgifter, prioritera min hälsa (minskad stress) 2 veckor i Thailand & ytterligare IVF behandlingar. Nu tar vi 1 månad ledigt från IVF, åker till Bali om ett par veckor på semester & efter det börjar vi om! 

Tack alla, för att ni finns, för att ni följer med, för att jag får dela både glädje & sorg, för att inget är Tabu & för att jag får vara mig själv här, tillsammans med er ❤️

Sen måste jag bara få tillägga – sån här skit undanbedes & det kraftigaste ;

 Det finns få ting som gör mig mer förbannad än texter på typ samma tema som ovan – det hör absolut inte hemma hos någon som kämpar allt vad hen kan för att göra det bästa av en pissig situation. 

Jag har svårt att förstå vad det är för en slags människa som blir inspirerad av sånt dravel eller ännu värre – försöker trycka ner det i halsen på andra. Ryser av tanken på dessa otäckt käcka människor, uuh. 
Se – Bitter 🙂 

En reaktion på ”Stormy Weather

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s