Give A Little More

  
Började dagen med en tur till gymet för att köra lite styrka. Jag tycker det funkar bra för mig att komma igång med träningen igen genom korta pass. Dessutom är jag enbart intresserad i att bygga muskler & minska fettprocent, flåset kan komma sen. Därför kör jag få repetitioner & så tungt jag kan ca 30 min. 

Nu ska jag äta lite ägg&bacon innan jag börjar jobba klockan 8. Så lyxigt att hinna träna på morgonen! Så skönt med träningsvärk också!!

Jag hade så klart psykbryt igårkväll. Gråt & tandagnisslan etc. Jag är inte käck, jag lever inte i förnekelse, jag är besviken, jag är rädd men jag är också stark. Nu vill jag ha en paus, på riktigt från IVF:en. Jag vill inte prata om den eller skriva om den på ett tag nu. Jag vill leva mitt liv i en månad & jag tänker fylla det med så mycket träning, glädje & kärlek jag bara kan! 

Fakiren fungerar utmärkt för mig – igår behövde jag först äta lunch klockan 15.00. Allt småätande, allt sug & alla triggers är borta. Äter bara när jag är hungrig & äter dubbla mängden fett mot vad jag brukar. Hamnar ändå bara på ett kaloriintag runt 1500-1800 (Inte viktigt) & fördelningen är ca 14 % protein, 85% fett, 1% kolhydrater. 

Det kanske är för extremt för de flesta men jag mår verkligen bra, dagarna är inte längre en ända lång kamp mot maten. Till och med igår, när jag vanligtvis hade varit tvungen att ta till mat för att trösta & bedöva, var mat det sista jag tänkte på! Jag tror jag kör så här fram till semestern, på Bali däremot så kommer det ju bli både mer protein & kolhydrater, vilket är ok. Nu vet jag hur jag ska göra när jag är tillbaka igen 🎈💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s