Everything but you

Fortsätter pyssla här hemma medan jag drömmer om svamplockning (faktiskt mer om själva ätandet av svampen, jag har aldrig hittat en svamp i hela mitt liv) långa höstpromenader & bebisgos. 

Så här fina blev de färgade flaskorna med Oregano & Rosmarin.  

 De får bo långt inne i köket på fina träfatet med pepparkvarnen, kokosoljan & äppelcidervinägern eftersom det är så varmt & soligt nu. Resten av året får de stå på ett träfat på köksbänken som substitut för de färska örterna jag alltid lyckas med att ha ihjäl.  

 När vi ändå var i närheten av Nespresso idag passade jag på att bunkra upp med kaffe. Känns dock inte så lyckat med den här typen av kaffe länge – finns ingen återvinning i Japan :/ Vi köpte lite fina blommor att njuta av i veckan eftersom vi ska jobba hemifrån.  


Jag hann även med en sväng in på GAP & fick köpt första klänningen i Japan på evigheter. Den blir nog standard på Bali. Den ser inte mycket ut för världen på bild men den var fin på.  

 Nu ska jag ta en paus & dricka ett glas ”Fatchock” – inget för lättskrämda 🙂 Den är i stort sätt fri från både proteiner & Kolhydrater, däremot laddad med fett. Man smälter 100 gr smör med ca 200 cl Kokosgrädde & 2 msk raw kakao. Mixa väl, kyl & servera iskall. Learn to Love it!  

 

2 reaktioner på ”Everything but you

    • annaoyes skriver:

      Hahaha, tack!! Sociala medier – overload av förförande Stekta Kantareller med smör & salt! Skog, svamp & bär, allt det där känns så exotiskt nu! Hoppas du får en guldsöndag också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s