Like A Rolling Stone

Ledig lördag & jag vaknar som vanligt okristligt tidigt 03.30. Till sist gick jag upp & fixade med skåpen. Inte helt nöjd med etiketterna, det var blandade strl i paketet & jag gillar egentligen bara de små, runda. Tyvärr fanns det bara 6 av dem. De andra är för mycket lullul men de får duga så länge! 

Tvättskåpet före & efter 

    
 Inte superstor skillnad men betydligt trevligare att tvätta nu. Hittade förrästen min försvunna HAY sminkväska häromdagen :/

”Skafferihyllan” före & efter

   
    
    
   Jag kan tyvärr inte avsluta projektet förrän nästa vecka då vårt kontor ska renoveras hela nästa vecka. Därför ska vi jobba hemifrån – i en hel vecka så lyxigt 🙂 Slippa svettas, slippa pendla – få dubbelt så mkt gjort på halva tiden ❤️

Nu – Ägg & Bacon. I kväll ska vi på middag hos K&F – vi ska grilla på terassen. Eftersom vi äter strikt bad vi att själva ta med maten så dagens projekt är att hitta en Fakir vänlig marinad, göra egen bea, hitta födelsedagspresent & marinera Revben & förbereda Kobe beef! Helt ok dag om än lite mycket fokus på mat! 

Jag har börjat följa den här Bloggen 

 Den drivs av en ytterst välformulerad, klok & humoristisk 90-årig dam. Så fint & speciellt att bli insläppt i hennes värld, en värld som jag har väldigt lite insyn i. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s