Now You Know

Hormonella Barbarella läge här! Går från glad & social till bittergurka på ingen tid alls. I det stora hela inte konstigt alls eftersom jag ju trots allt är fullproppad med hormoner & samtidigt är sjukt hungrig. Mitt Ketosvärde var 4.0 imorse – för optimal fettförbränning ska det ligga på 1,5-3. Så det får bli lite mer mat helt enkelt från & med nu. 

Är det inte helt bisarrt att självaste Lena Dunham var 7 minuter från mig igår?!  

Idag hade ytterligare en Limited IKEA kollektion premiär i våra varuhus – Hemsmak! Allt för ”Sylta & safta” hemmagjorda kryddor, fina påsar till fröbröd för att ge bort etc – ganska fint! 

   

  

Jag har lånat bilderna från IKEA. 

Min Bild blev jätteful men jag var alldeles för hungrig för att bry mig men jag måste ju köpa hem lite & kolla om det e bra grejer vi säljer 😉   Jag köpte lite olika flaskor, tänkte prova att göra egen krydd & örtolja – vi har till exempel en jättebuske Rosmarin utanför dörren. 

Köpte även lite band till burkarna – ska röja ut & fixa i ordning i både köksskåp & tvättskåp tänkte jag. 

Ha en fin helg 🎈

  

En reaktion på ”Now You Know

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s