The Troubles

  Den senaste veckan eller så har jag sysslat med sånt jag absolut inte borde. Det har blivit lite Fröbröd, lite osötade kokostoppar & igår, istället för middag drämde jag till med en ljuvlig Smoothie – 3 ingredienser: Jordgubbar, Mandelmjölk & grädde. Smaskigt. 

Enda kruxet är ju att jag vill gå ner i vikt & det gör jag inte ens på avokado & lax, än mindre på sådana här utsvävningar. De allra flesta kan nog äta sånt och både vara viktstabila & viktminska men det funkar inte f mig.

Därför är det bra med en Fakir för att få mig att snap out of it – ur småätandet & mellanmåltider som vi ju faktisk inte behöver. Sjukt hungrig efter första dagen dock :/  

Imorgon ska jag på 2 dagars businesstrip & det gör det hela väldigt kruxigt! Jag ska flyga och kan inte ta med allt jag skulle behöva. Mmmysigt med business trip i 45-graders värme! 

Jag var inne & kollade mina hormoner i dag & både Östrogen & Progresteron var bra men de ville höja östrogenet ytterligare så från och med i morgon blir det dubbla plåster. Vilken oerhört märklig situation det här är. 

Nu måste jag fixa för imorgon – puss! 

Affirmationer:

– Jag är smal & stark

– Jag är glad & sprider glädje vart jag får

-Jag har massor med snygga, svala, vita kläder

-Jag älskar hetta & stekande sol

-Jag är så gravid så ingen har någonsin varit så gravid förut

Ha – bara att ljuga loss 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s