Just Saying

Får jag tipsa om Instagramkontot Crimebydesign –  så fina/annorlunda bilder. 

Ett annat tips är ju appen Storytel iaf för dig som bor utomlands och/eller reser mycket. Ett universum av alla kända & okända titlar du någonsin drömt om att sätta tänderna i. Här kan du få dem berättat för dig medan du gör annat, man kan prova i 2 veckor gratis. Jag tror att jag överdrev min eget sug efter finkultur en smula.. 

  Vet inte helt när min överhettade hjärna ska kunna ta in både Kafka & Knausgård men ambitionen finns där 😉 

Vi har just kommit hem efter en lunch med J&C – de åker till Sverige imorgon & blir borta en hel månad, snyft! 

Jag körde Cobbs sallad & grillad Snapper igen, C körde ankbröst & Eggs Benedict + 80 % Dark Chocolate tart with mint Ice cream (måste erkänna att jag smakade en sked – ljuvligt som kalla Marianne karameller mm) & Johan valde Baked Cheesecake! Jag var helt nöjd med min Cappuccino & smakprovet på C’s dessert. 

    
    
    
 På hemvägen stannade vi för att köpa nya glasögon till C. Jag hittade ett par somriga solbrillor, en krispig vit T-shirt & ett smaskigt ekologiskt lypsyl med vaniljsmak.  
 Det är så LÖJLIGT varmt att jag nästan blir förbannad. Att bo i Tokyo under Juli, Augusti känns fan som att bo i helvetet (utsäkta språket)  Jag känner mig som en vampyr, kan riktigt se och känna hur jag börjar ryka av solens strålar som känns som laser. Kan inte minnas att jag led så här förra året. 

 Den där lunchen blir den sista i sitt slag på ett tag nu. Har läst på & övertalat C att prova LCHF Fakir en vecka tillsammans med mig. 
Som extremt ätstörd är jag väldigt rädd för att exprimentera med dieter & allt för extrema kosttiltag. Till exempel är de flesta former av fasta ganska dåligt för sådana som mig. Däremot ska Fakir vara bra även för ätstörda på grund av de snabba resultaten & att både hunger & sug försvinner väldigt fort. Om man är riktigt hardcore kan man väl leva på Fakir typ 3 veckor men 1 vecka som kickstart & sen tillbaka till strikt LCHF funkar för de flesta. Jag återkommer med mer om detta försök om en vecka. Kort beskrivet handlar det om att utesluta kolhydrater helt för att snabbare hamna i ketos & börja bränna fett. 

Idag är det 1 år sedan jag & C gifte oss på en Strand i Khao Lak. En väldigt svettig, rolig & känslosam dag! Här kommer en bildkavalkad 🙂  

    
    
    
    
 

2 reaktioner på ”Just Saying

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s