Find My Baby! 

Tack för hejarop & tummar hållna! 

IVF borde ju vara ett ypperligt ämne att skriva om för en bloggare men inte för mig. Mitt språk blir barnsligt, forcerat & det misslyckas med att kommunicera mina känslor. För mig är nu processen bilder, färger & känslor, inga ord. 

Idag är dagen D, mina hormonnivåer (progresteron & östrogen) är bra. Min livmoderslemhinna är 11-12 mm (den ska vara 7-14 mm vid embryo transfer) Jag är SÅ glad att jag stod på mig, den är perfekt idag & det finns inte längre något hinder eller någon negativ faktor vid dagens insättning av ägg. 

Om 27 min ska ”äggtiningen” vara klar & vi vet om mitt fina, lilla dyrbara ägg har klarat sig. Jag är extremt nervös nu och minutrarna släpar sig fram! Snälla, lilla vackra ägg, kämpa så ska jag älska dig över allt annat resten av mitt liv. 

6 reaktioner på ”Find My Baby! 

  1. Maria skriver:

    Oh my god!! Finally the day arrived….after such a long journey! 💞
    I can only imagine how you feel these days… All my fingers are crossed!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s