Uncover

Senaste veckans tystnad har ingen bakomliggande strategi. Det är heller ingen trillande av vagnen reaktion. Orden tog bara slut tillsammans med tiden. 

Här kommer senaste veckan i bilder:  

    
    
  
 

 Vår vän J fick låna en Lamborghini genom sitt jobb så han kom & hämtade C och körde en runda. Tydligen senaste modellen väldigt röd, väldigt dyr & väldigt snabb.    
 Förra helgen var det väldigt varmt & vi försökte allt möjligt för att försöka njuta av det. Svårt. Det här ser ljuvligt ut, jag vet men ingen skugga, ingen vind & inga parasoller vilket betydde att vi var tvungna att ge upp efter bara någon timme. Väldigt mycket rödare & betydligt fattigare 🙂  

    
   Veckans mat har varit exemplarisk. Jag mäter nu både kaloriintag, blodsocker, vikt & mått. Efter 1 månad mejerifritt & trots klockrent blodsockervärde både före & efter alla måltider går jag inte ner ens 1 gram. Det är oerhört svårt att inte bli ledsen & nedslagen över det. Jag vet ärligt talat inte vad jag mer kan göra. 

Jag har ju ingen mer tid nu, idag är jag tillbaka på IVF fabriken & behöver vara i min livs form men sanningen är ju att övervikt är ett enormt dåligt utgångsläge, både innan & under graviditeten. 

Jaja, jag fortsätter som vanligt, strikt, mycket fisk, avokado, olja, Mandelmjölk & ovanjord grönsaker. Jag vet att ni som är i Sverige vill strypa mig men jag längtar SÅ efter höst. Idag är det så fuktigt att den upplevda temperaturen är 44 grader. Det går sidodär med träningen på grund av det. 

Anyway – om 32 dagar åker vi till Bali 🔆 känns helt overkligt & ska bli fantastiskt skönt! När vi kommer tillbaka därifrån börjar temperaturen här förhoppningsvis bli behaglig igen. 

Jag har verkligen blivit japaniserad -skyr solen som pesten & är genomskinligt blek & glåmig året runt 🙂 

Nu väntar många, långa timmar på sjukhuset & jag längtar mest efter en långpromenad i skogen & en sån här:  Hoppas du har en skön dag därute & njuter av natur & långpromenader?!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s