Deaf forever

OH MY GOD!!!!! Jag är verkligen kass på det här vädret. Jag känner mig som en fånge i mitt eget hem – det enda jag uthärdar är ett par kvadratmeter mitt i vardagsrummet under AC + fläkt! 

MEN livet pågår ju i alla fall. Jag kör min ”behovstrappa” planerar maten & må bra bok & sen har jag inte kommit längre på 3 dagar. Är säker på att jag vänder det i helgen, vill träna, bara inte idag 🙂 

Annars lyckas jag över förväntan, jag är till och med trevlig på jobbet. Glad 🙂 Jag mitt i PMSen då en galen person normalt övertager min hjärna.   Någonting är på gång, jag mår bättre än på länge 🌸  Dagens super goda, snabba middag. Kyckling med kokosmjölk, röd curry & kylskåpets enda grönsaker. 

Kärlek, glädje & styrka önskar jag er alla!! 

Nu ska jag låta mig inspireras av era träningsinsatser 🎈

2 reaktioner på ”Deaf forever

    • annaoyes skriver:

      Det är ju precis det – galet, galet fuktigt 😉 MEN 10 av 12 månader är det toppen! Just nu är jag bara lite avundsjuk på skog, natur & svensk sommar, även om den e lite regnig!

      Blir inspirerad av din träning, imorgon ska jag suck IT up & haul ass!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s