Bring It On

Så hänger jag på låset till Sanno Hospital  Igen..först i kön idag! Typ 100 grader varmt för här inne kör man tydligen inte med AC. Den dör duschen imorse känns just nu ganska onödig… Nu är det dags att bli kollad igen för ett eventuellt nästa steg i vår IVF resa. 

I motsats till vad rubriken antyder så känner jag mig inte alls fit for fight & redo att ta mig an vad än komma skall. Tvärtom är jag helt utmattad av minimalt med sömn i flera veckor nu & ganska sänkt av hettan. Det är så varmt att det inte går att röra sig en meter vare sig inomhus eller utomhus utan att svettas floder. Ute bränner solen rejält, speciellt på förmiddagen. Urhärligt väder om man befinner sig på en soft semesterort alternativt inte behöver skynda sig någonstans. 

För mig är det mest ångest & jag känner mig förvisad till hemmet & fläktarna. MEN nog med klagan över vädret, det blir svalare om typ 8 veckor! 

Jag har nästan förträngt den här känslan av sjukhusmiljö, väntan, undran & av att vara lost in translation. Jag har fokuserat på mina 2 fina ägg & lite glömt problematiken kring min endometrios. 

Jag undrar om jag kommer till någon av mina läkare eller någon helt ny & jag undrar över min kropps status. 

De senaste dagarna har livet mest handlat om överlevnad, minimalt med sömn gör mig lite skör & långsam på dagarna. Jag har fokuserat på min matplanering, måbra bok & återhämtning. Jag är helt klart inne i en ny downperiod men den här gången kan jag se det & kan hitta vägar att hantera den genom de verktyg jag nu har. Maten har fungerat väldigt bra, det blir mest variationer på lax, avokado, ägg etc  

 Gott & enkelt. Jag har nu fixat 14 dagar med strikt kost & utan självskadebeteende (egentligen längre om man lägger till dagarna i Sverige men där var jag inte lika strikt) Jag har dock haft en utekväll med mer än 2 glas så jag vet inte om det riktigt hör in under strikt. 

Anyway – 2 veckor är väl lagom för en liten belöning?! Jag letar efter den perfekta nyansen av blått i form av ett nagellack från Essie. Kanske får bli ett sånt idag + lite hand & fotvård! 

Först ska jag bara kunna hantera vad än för besked jag får idag…

Ha en fin dag!! 

4 reaktioner på ”Bring It On

  1. tessfriis skriver:

    Kraft och styrka inför dagen kommer här 💗💗💗💗💗💗💗💗
    Bra där, planering gör allt så mycket lättare. Önskar det finns en ledig vagn på ditt tåg för det vill jag åka med! Hejahejaheja!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s