I Can’t Loose

Oh My!! Svårt att förklara hur varmt det är med 79% luftfuktighet mitt inne i en storstad – men det är galet!!  Efter den 30 min. på Metro & promenad i steksol, efter lunchen måste alla kläder tvättas, iskall dusch tagas & sen måste man ligga naken under A/C:n i en halvtimme och eftersvettas. 

Fick en urfin dag med tjejerna. Jag drack kaffe ur fina koppar åt Cobb’s sallad & Grillad Snapper (Google Translate översätter inte Snapper så vet ej vad det är på svenska)   

    
 De andra åt frukttallrik, sorbet,  sandwich & pork steak. Det är verkligen rätt för mig att välja fiskrätter på resturang. Så trygg och nöjd med det valet & det skapar inget sug alls.        Kym var så lugn, glad & verkade väldigt lycklig! Lille Sebastian 7 veckor var ganska trött & stannade inte så länge i värmen (hans pappa kom & hämtade honom)     Nu är klockan redan 5 på eftermiddagen & resten av kvällen kommer att ägnas åt matplanering, Träning, må bra bok & lite True Detective kanske 😘

En reaktion på ”I Can’t Loose

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s