Just Do IT

 Vad tycks om undersidan på min Yoga matta?! Körde 5*3 min Tabata med Boot camp övningar + 10 min Yoga f core + 20 min meditation. Har även skrivit må bra bok + planerat kvällens mat. Nu hoppar jag nämligen i duschen & så går vi ut och äter på min favoritrestaurang 🙂 Har kollat hemsidan f menyn och valt Grilled Snapper Filet m grillade grönsaker. Kan bli ett glas rödvin till – det är fredag!!! ❤️

Imorgon ska jag ta tag i det där med ”Ringa en vän”. Fick ett fint erbjudande om det idag – TACK ❤️❤️❤️

2 reaktioner på ”Just Do IT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s