It Ain’t Hard To Tell

Kära Världen, livet, medmänskor! TACK för nya insikter, nya människor med nya input & erfarenheter som tillåter hjärnan att dra nya kopplingar, trampa nya stigar. Ingenting är någonsin hopplöst, aldrig försent. Vi människor är fantastiska, vi liknar ingenting annat i skapelsens historia! 

Just nu är timmen Slagen & jag har definitivt slutat för dagen men var och en aver har sått ett litet frö i mig & det vill jag gärna utveckla imorgon. Nu – en liten titt på hur en miserabel dag kan blomma ut i den perfekta kvällen!

När man har jobbat, tränat, återhämtat sig & återigen beger sig ut utomhus i betydligt lämpligare påklädning, är det faktiskt ganska härligt med värmen. Vi promenerade genom vår lilla park, med Stella upp till Daikanyama.  

   Liljorna alltså, My god – hela buskar & solrosorna är säkert 2 meter höga. 

Väl på restaurangen delade vi på en förrätt, C stod för brödintaget.  

 Vi drack vin, reflekterade över veckan, livet, våra jobb. Bestämde oss för att åka 1 vecka till Bali i slutet av Augusti (YES) & ta en långhelg i Shanghai i September. Det var första kvällen utomhus i behaglig temperatur på väldigt länge! Sen kom varmrätterna :
 Pizza med Salami, soltorkade tomater & oliver till C.  
 Grilled Snapper filé with Grilled Vegetables & Vermouth sauce till mig, SÅ gott!!
Blev lite berusad av Shiraz vinet, ett franskt, ljuvligt Crozes-Hermiage. Därav en oväntad Selfie på toaletten – jag i ett hav av Svart 🙂  

 Imorgon – ljuvliga, ljuvliga lördag sovmorgon & sen väntar tyvärr 3 timmar (minst) hos frisören MEN massor med tid till att blogga & svara på härliga, långa, insiktsfulla kommentarer & inte minst ErA blogginlägg! 
Nu önskar jag er alla en FIN fredagkväll m nära & kära!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s