Smooth Operator

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Både jag & C är drabbade av jetlagen from Hell. Jag sommar vanlig tid men vaknar redan 2 på natten och kan sen inte somna om förrän vi 6-tiden på morgonen. Igår lyckades jag inte somna förrän efter 10 på morgonen & sov därför halva dagen – med resultat att jag bara sovit 4 timmar inatt igen. 

Igår fick jag därför ge upp & ägna mig åt överlevnad & återhämtning endast iförd nattlinne & tofs. Det mest spännande som hände var att vi fick levererat Kobe kött till dörren (en present) & att Jag fick hämtat hem Apple music. Det senare en total revolution för mig – äntligen kan jag streama & upptäcka hur mycket ny musik som helst! 

När jag bodde i Danmark funkade Spotify inte där ännu – det kom först efter vi flyttat. Spotify funkar heller inte i Japan (inte f mig iaf eftersom jag inte hade en profil sedan tidigare) så för mig är Apple Music en gåva från skyarna 😉  

 
Det kommer göra träningen betydligt roligare framöver! 
Annars blev det lite grekisk yoghurt med diverse fröer & blåbär till frukost & en och annan skiva fröbröd till lunch & middag. Hittat ett riktigt gott recept som jag ska dela längre fram.  

Jag finns på Instagram nuförtiden, där heter jag annaoyes – följ mig gärna där om du inte redan gör det. 

Glöm förrästen inte bort appen Bloglovin som är totalt överlägsen när det gäller att smidigt kunna följa bloggar – där heter jag också annaoyes så klart. 

Nu är klockan 5, kanske lika bra att gå upp, göra yoga & skriva dagbok med en kaffe. Det regnar på ett helt galet sätt, som det gjort sen vi kom tillbaka. Det är ganska mysigt att lyssna på. 

Hoppas du kan njuta av hettan i Sverige – eller var du nu befinner dig! På sistone har jag sett att jag har läsare både i Indonesien (Bali?!) & Finland  🙂 Spännande! 

En reaktion på ”Smooth Operator

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s