I Want To Know What Love Is

Freaking fucking friday!! Hjärnan skriker efter bara 2 dagar tillbaka på jobbet, minimalt med sömn & jetlaggade svullna anklar. 

IVF planerna, tankarna, ångestesten skruvar lite på sig under ytan & jag är konstant hungrig. Min hjärna fick verkligen semester i Sverige & jag tänkte nästan inte alls på barnlösheten & om jag gjorde det kände jag mig mest hoppfull. 

Här hemma är det svårare att tänka lika positivt men jag försöker. Det andra tjänar ju ingenting till. 

C är lite mer välvilligt inställd till annan mat än kött just nu så jag passar på med kyckling, lax & en massa grönsaker. 

I helgen ska jag ta tag i träningen igen, ikväll planerar jag helgens mat &  träning samtidigt som ett ett fröbröd står i ugnen & gräddar till sig. I köket finns också hemmalagad Majonäs & en ny omgång Mandelmjölk! Driftigheten är ett försök att hålla mig  vaken. C slocknade just & klockan är bara 8.  Igår åt vi Habanerokryddad kyckling & grönsaker samt avokado – grymt gott! Till lunch blev det rökt lax, Majonäs & avokado, lätt!   Ikväll skar jag ett snitt i laxfileerna & fyllde med färskost & grön pesto gjort på tång.  

  

Åt med avokado & vitlöksdoftande blomkål & broccoli. 
  

Hoppas du njuter din fredag 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s