Give In To Me

Så är vi tillbaka igen i ett fuktigt Tokyo i sluttampen av Rainy Season. Gårdagen är ett enda långt töcken av jetlag men idag känns det bättre. Helt ok att vakna upp tidigt & gå på långprommis med den här.  

 Det var väldigt tungt att åka ifrån Pappa & Carina den här gången. När tåget rullade ut från perrongen blev pappa suddig av brännande tårar. 
  Bättre var det då att bli mött av C på Köpenhamns Hovedbanegård. Ta på Illums terass & äta rostbiffmacka utan bröd.   
 Stämningen i stan gick att ta på – solsken, studenter som badade i fontänen & kids från överallt på väg till Roskilde festivalen – helt underbart. 
I lördags fyllde min svägerska 50 år & kalaset hölls hos hennes syster på Strandvägen. Helt fantastiskt hus och läge med strandtomt & utsikt över Öresund. På väg dit gick vår bil sönder så vi fick gå i flera kilometer innan vi kom rätt 🙂   

    
 Söndagen blev till en liten juvel full med fina vänner på lilla I’s 2 års kalas. SÅ fina omgivningar & SÅ fina vänner, jag ville aldrig gå hem.  
 Den sista, hela dagen i Köpenhamn ägnade vi åt att köpa de sista grejerna innan avfärd. Det är en faslig massa saker som ska inhandlas när man inte kommer hem på 5 månader. Jag fokuserade på underkläder & klänningar & lyckades sådär.
På kvällen gick vi på Alabama Social vid søerne i Köpenhamn & åt Creolskt. Det var sista kvällen med tjejerna & vi drog på rejält med vin & mat. Gudomlig kväll, fulla av vin & bubbliga sommarkänslor cyklade, sprang, skuttade vi runt vattnet efteråt & önskade att sommarkvällen aldrig skulle ta slut.  

    
    
    
 När vi vaknade sken solen & lovade vackert väder så vi tog en sista PW i Köpenhamn. SÅ fint & sprakande grönt & så jobbigt att lämna efter en semester som överträffade allt jag någonsin kunnat drömma om med 500%  
    
  Trots att jag bara ätit enligt planen, sprungit, Yogat eller power Walkat varje dag har jag gått upp 3 kilo. Nu är jag full av planer, förhoppningar & mål. Framför allt vill jag ALLTID komma ihåg  det här: 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s