Addiction

Nu går minutrarna extremt fort & det är bara 1 dag kvar innan vi åker tillbaka till Japan 😦 snyft! 

I onsdags åkte jag, mamma & William till Linköping f att besöka min syster & den lilla igen. Det är svårt att hålla sig borta…   Stolt bonusmorfar med samma frisyr som den lilla. Världens coolaste förstagångs mamma. Så lugn, avslappnad & trygg i sin mammaroll. Så glad & förälskad i sin lilla baby trots minimalt med sömn f hon ska matas varannan timme, dygnet runt!  Min systers bonusson Edvin, 14 år var hemma & ville vara med & fika – mysigt!   Jag flyttade från Linköping som 17-åring & har knappt satt min fot i stan sen dess. Det har hänt en del på de 19 år som flugit förbi & jag blev väldigt positivt överraskad. Från min systers radhus till gågatan mitt i stan tar det ca 15 min att gå. Går man 15 min åt andra hållet hamnar man mitt ute i naturen i Eklandskapet där kor & får går fritt.        En sötis som sover SÅ sött! Hon älskar promenader & mumlandet från våra röster.  Åter i Sandstugan sprang jag en runda i skogen & William fixade gudomlig mat – rökt lax med romsås, sallad & kokt ägg.    I torsdags besökte mamma & jag min morfar som fyllde 90 år! Han bor på ett litet ålderdomshem i Tranås som heter Uvaberg och de är bara 7 gamla på hans avdelning, det är alltid så lugnt & harmoniskt när jag besöker honom där. Morfar har långt gången Alhzeimer men är väldigt glad & humoristisk trots det. Han har ingen aning om vem jag är men han skojar, gör grimarser & springer med sin rullator för att visa vilken kraftkarl han är!     Här försöker jag få honom att spänna musklerna & flexa lite men det gick sådär med att knyta näven.Vi gick en promenad & satt länge ute i trädgården & jag spelade all ”morfarvänlig” musik jag hade i mobilen. Evert Taube & Astrid Lindgrensånger, morfar diggade, stampade takt & spelade lufttrummor. Så underbart söt! 

Efter ett par timmar hos morfar körde jag söderut mot Skåne igen. Så vackert, speciellt längs med Vättern.Det var även ljuvligt att komma hem till pappa & Carina igen, de vackra omgivningarna, hemlagad mat & massor med omsorg & kärlek.  Här kan jag stå hur länge som helst & spana över ängarna efter hjort & vildsvin. Imorgon får jag köra fre-sönd & vips så är jag ifatt mig själv igen 😉 

  

2 reaktioner på ”Addiction

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s