Summertime

Jag knäppte väldigt få bilder på maten under midsommar men för min del bestod den av Fröknäcke från LCHF klubben, ost & matjessill, gräddfil, rödlök & gräslök. Ett & annat glas champagne dansade också nedför strupen i sällskap av 1 styck hemmagjord hallonsnaps.  Som godis, snack & efterrätt har jag ätit ljuvliga svenska jordgubbar & vispad grädde! 

På midsommardagen åkte vi söderut på E4:an, tog av vid Landskrona (Glumslöv) och körde mot Tågarp & Sireköpinge. Där ligger underbara Flinkmans café (som startades av Lasse Flinkman från After Dark) som numera drivs av super trevliga Ronnie & Putte. Här åt alla drömmackor med Brie & Salami eller leverpastej & rostad lök. Jag fick min utan bröd såklart. Caféet ligger med ljuvlig utsikt över de Skånska slätterna & det är något magiskt i att kunna se 360 grader över milsvida fält & röda hus med vita knutar. Och så alla dessa nyanser av blått & grönt – vackra, vackra sommarsverige!      Midsommardagens kväll tillbringade vi på gården Krångelbygget hos underbara familjen Brickling.  Där går kalvarna precis utanför huset och blomsterprakten & den lilla sjön nedanför huset gör idyllen total. Bakom de vackra glasfönstren skymtar sjön & hela huset går i samma stil med ljusa basfärger & hundratals gamla vackra saker & stilleben. Till middag åt vi färsk spenatsallad med gröna linser & mango.Till det stekt potatis & grillade revben (jag hoppade potatisen & njöt av det andra)    Det blev även sista kvällen med våra små japaner, söndag morgon skjutsade vi dem till flyget & de åkte vidare för ett par dagar i Stockholm. Själv njöt jag resten av söndagen med en runda i skogen & en tur till Helsingborg & shopping mekkat Väla. Helst vill man bara gå omkring på pappa & Carinas gård för det är så vackert!      Jag känner mig helt avslappnad i kropp & knopp efter 4 dagar på landet❤️  

2 reaktioner på ”Summertime

    • annaoyes skriver:

      Har sprungit i skogen utanför båda mina föräldrar eftersom det är helt ljuvligt – skogsdoft, ensam, mjuk grusväg under fötterna! En sån total bra upplevelse! Kommer inte springa i Japan eftersom det är asfalt överallt (får ont i höften) & alldeles för varmt m här hemma är det härligt 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s