Strawberry Swing

I måndags packade jag bilen med resväska, presenter, mat, vin & hembakat. Jag är otroligt glad för att jag fick låna en bil av pappa & Carina.  Alla var nog lite spända på hur det skulle gå f mig att köra eftersom jag har kört vänstertrafik i 3 år. Det gick hur bra som helst – sa bara Swish så hade jag kört 35 mil upp till Linköping & hittat hem till min syster & Baby Esther.   Så otroligt vackert det är att köra rakt över slätterna längs med E4:an i södra Sverige. Eftersom det regnat så mycket  & inte har varit speciellt varmt, är grönskan så fräsch och crispy! Lupiner pryder vägkanten i stort sätt hela vägen mellan Skåne & Östergötland! Jag njöt av varje kilometer men körde ändå så fort jag kunde eftersom jag skulle träffa den här lilla:        Hon är så ljuvlig & tiden gick alldeles för fort, vi babblade, promenerade, åt & Esther bara sov & njöt❤️

Det var hårt åka ifrån både henne och min syster senare den dagen men jag skulle vidare till nästa stopp – mamma & skogarna utanför Tranås. 

2 reaktioner på ”Strawberry Swing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s