Calling

Så har jag kommit in i den 3:e och sista delen av den här resan – idag kom jag till Köpenhamn. Min tripp har hittills varit helt underbar, full av sol, natur, familj & kärlek! 

Det började på Narita förra torsdagen då Japanerna & jag gick på planet. 

På Ängelholms station blev vi hämtade av mina föräldrar som skjutsade oss till paradiset – Rössjöholm. Där möttes vi av vildsvin i hagen, 2 stora & 12 smågrisar!   Sen åt vi en av många ljuvliga måltider i fantastiskt sällskap! Här åt vi ljuvlig LCHfF ungspankaka.Vi åkte på officiellt Midsommarfirande i Ingeborrarp när vi gick in genom grindarna kom regnet.       

    Lagom till dansen & stången skulle resas sprack himlen & vi fick lite sol! 

        Vi lyckades få en liten smula sol under självaste midsommarafton & ett ton jordgubbar!    Jag älskar midsommar & jag älskar att få fira den med nära & kära, på landet ute i naturen! Känns som om jag injicerat kärlek, sommar & natur❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s