When you came in The air went out..

   Kan inte se mig mätt på den här lilla❤️ Esther Ingrid heter hon, Esther som tilltals namn och om bara en liten vecka får jag hålla henne i min famn! 

Jag hoppas verkligen att jag tills dess har tagit mig upp ur den bottenlösa avgrund av förtvivlan jag befinner mig i nu. Det känns som om jag håller på att drunkna. Båten tar in vatten mycket fortare än vad jag hinner pumpa ut. Jag är ett ankare som drar med mig allt i min närhet, ner i djupet. 

Jag mådde bra under hormonbehandlingen förra gången också (kände inte alls igen mig i alla biverkningar som andra berättat om) istället kommer det nu, enorma humörsvängningar som gör mig till en galen, oerhört obehaglig människa och med det ett självförakt som gör det svårt att andas. 

Jag vet inte vad det här är, ingen Yoga, sjävterapi, kloka ord etc hjälper – bara denna allt förgörande  ångest! 

Prinsbrölloppet öppnade upp en ventil och jag har gråtit som ett litet barn – dessa 2 vackra, polerade människor och deras öronbedövande kärlek. Nu är sändningen över, solen är på väg upp.

 Lord have mercy on my soul! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s