Hollywood

Stingslig, lättkränkt, svullen & hungrig! Just när jag känner mig som en vidrig människa kommer jag i tanke om – vänta här nu…PMS?!  Den här appen är verkligen en favorit, i morse  blev den en 10-minuters ”Vakna!” Yoga & ikväll 20 min med fokus på ben! Så många nya, roliga positioner jag aldrig någonsin sett än mindre provat. 

Ikväll måste jag vara snäll mot mig själv – ansiktsmask & måla naglarna till ”Veckans Bläcka” med Karin Bastin & Jenny Hammar. Mycket Inside Hollywood på de 2 om man gillar sånt. 

Får jobba hårt med dagboken ikväll för att bearbeta dagens känslomässiga bergochdalbana. Älskade Vardag 🎈

En reaktion på ”Hollywood

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s