Happy Thoughts

Åh, vaknade igen runt 4-tiden med ångest och stress. Bestämde mig för att gå upp och öva på min presentation jag ska hålla inför 150 människor i morgon. 

Morgonstund har verkligen guld i mun. Samma presentation som jag satt och våndades över halva kvällen igår gjorde jag nu klart på 30 min. Sen körde jag 25 min Yoga för viktminskning från Appen Daily Yoga.  De här 2 aktiviteterna borde ju rimligtvis få mig på bra humör men de här dagarna i månaden hjälper ingenting – det är helt svart. Jag får bara försöka överleva utan att göra mig allt för mycket ovän med omvärlden. 

En liten solskenshistoria

När jag för ett tag sen skrev att vi var totalt 7 par i vår umgängeskrets som kämpade med barnlöshet, glömde jag 1 par. 

Det är 14 år mellan dem, de träffades när han var 26 och hon 40. Japaner ser extremt unga ut & jag jobbade med henne i över 1 år och trodde, baserat på hennes personlighet & klädstil att hon var i början av 20-års åldern. Anyway, när de gifte sig & blev redo för att skaffa barn, samma år som hon fyllde 43, skällde läkarna ut henne och sa att hon var alldeles för gammal & kunde glömma allt om barn. I September i år föddes Riku – en perfekt, frisk & glad unge som kom till på helt naturlig väg, mot alla odds.    

 

6 reaktioner på ”Happy Thoughts

  • annaoyes skriver:

   Nej, vad tråkigt att höra, T! Jag är så imponerad av dig som verkligen alltid går med högt huvud och bevarar din inre kärna trots motgångar! Hur mår du nu?! ❤️❤️❤️ Puss & Kram till dig också!

 1. golfannen skriver:

  Tänker på det du i ett tidigare inlägg om vänner som inte finns där när man behöver deras stöd. Det kan ju finnas många anledningar. Jag tror att många människor, kanske är det typiskt svenskt, är rädda för att komma nära när det är kris. Kanske beror det på ovanan att komma nära och folk vet inte riktigt hur de ska hantera situationen. De kan vara rädda att tränga sig på eller helt enkelt osäkra på hur man gör. Är det vänner som i övrigt är viktiga för dig så kanske du ska ge dem en fingervisning om vilken typ av stöd du förväntar dig. Är de inte viktiga så lägg ingen energi på dem.

  Så bra det låter att ni får en liten paus i fertilitetsjakten. Kan tänka mig att det dessutom blir lättare med en paus när den har medicinska grunder och ökar oddsen för önskat resultat. Skön sommar på er, du och din respektive!

  • annaoyes skriver:

   Tack, jaa så är det ju helt klart – att människor inte alltid har de emotionella resurserna som behövs för att kunna finnas till för andra ibland. Jag försöker att inte bli allt för ledsen över det men det gör ju lite ont när det är riktigt nära vänner. Jag försöker lära av det själv och vara stöttande, förstående utan att tränga mig på när andra har det svårt.

   Ja, skönt med en paus, effekterna och efterspelet börjar komma i fatt oss nu! Hoppas du njuter sommaren där hemma 🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s