Mr Tambourine Man

Vaknade av en jordbävning idag. Den var på 4.7. Det är faktiskt så att det ska vara jordbävningar i det här området så det är när det är helt stilla man ska vara orolig. 

Det verkar som om Rainy Season har börjat, 1 månad av regn & bara runt 20 grader men super fuktigt.Jag snöar ju lätt in på mat & just nu fräser jag allt i lite smör och vitlök, bas är blomkål eller broccoli. Igår blev även mangold, gul paprika & våra egna  cocktailtomater. Så gott! Till det färsbiffar & smör som fick smälta över grönsakerna.Enkelt, snabbt och gott! Nu har det gått ett par dagar sen samtalet m coachen. Så här långt går det bra, jag försöker äta mat, bra mat och lite mer av den istället f att fylla ut med en gräddkaffe, ost eller mörkchoklad. 

Sötsuget kommer galopperande, det gör även känslorna & lusten att döva dem med mat. Så här långt har jag klarat det. Det är bra att ha små köttfärsbiffar hemma om det blir kris kan jag ta en extra biff. Jag går även och lägger mig tidigt för att inte bli för frestad av kvällsmys. 

Ha en fin tisdag💕

En reaktion på ”Mr Tambourine Man

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s