Rhythm Inside

Godmorgon Världen! Så överjordiskt härligt det är med sovmorgon! Nu har jag & S varit på en hyfsat svettig morgonpromenad.  

 Idag vill jag helst åka till stranden men jag behöver jobba, träna och förbereda veckan som kommer, planering är A och O remember! 
Jag har lite sug efter att ta upp ett gammalt mål om att kunna springa milen (inspirerad av vissa andra) men jag inser att allteftersom temperaturen stiger här, desto vidrigare blir det att träna både utomhus och på gym. Hemma med AC fungerar dock utmärkt. Så under sommaren blir det hemmagym men borde kunna börja träna löpning i oktober då temperaturen börjar bli behaglig igen. Det har varit en mild vinter i Japan så vi kan ju hoppas att det betyder en hyfsat sval sommar

Eftersom vi är mer eller mindre barskrapade efter den här omgången av IVF (äggodlingsdelen) så får allt vi gör resten av sommaren passa in under ”budget alternativet”. Så i den andan har jag införskaffat en ny liten träningskompis : Det ska jag prova idag. Inser till min förfäran att jag måste gå till frisören på grund av enorm utväxt, det är svårt att göra på budget.   Här börjar blommorna krokna i hettan men hemma – oj, så mkt bilder på grill, sommaräng & perfekta syrener som svämmar över sociala medier. Lyckan över grönskan går inte att ta miste på & jag tror hela världen unnar alla frusna skandinaver en varm sommar 🔆  

Nu en kopp kaffe & lite jobb – hoppas du får en ljuvlig söndag! 

3 reaktioner på ”Rhythm Inside

 1. tessfriis skriver:

  Jag laddar för en 3 km idag… Lite rädd att jag bara laddar ihjäl mig och inte kommer iväg 😱 Får se hur länge jag tkr det känns kul, har ju ingen löparvana alls sen tidigare.
  Har du löptränat mkt i livet? ❤️🏃🏼

  • annaoyes skriver:

   Som jag idag – hela kvällen tillbringad i träningskläder men så kom allt annat emellan – hoppas du kommer iväg!! Nej, jag har aldrig löptränat – hatade 2&5 km jag blev tvingad till på gympan i högstadiet efter det har jag sprungit 6 km 2 gånger. Förra året Jan-mars tränade jag upp till 6 km sen tog det stopp. Jag vet inte om jag har huvudet till det för efter 5-6 km handlar ju om rena tankar typ. Hör tror jag därför att det är SÅ rätt att springa lopp, känns gemenskap och energin från andra som gör att man kan koppla på en mental extra reserv, för rent fysiskt så kan vi ju redan springa milen. Löpning för mig handlar verkligen om mental styrka/träning & det skrämmer mig lite men lockar på samma gång! Faaan -tänk om vi hade bott nära å kunnat träna ihop 🎈 Vilken dröm!!

 2. annaoyes skriver:

  Har du ngn app du tränar med?! Hur många km är du på nu?! 3?! Kanske borde jag träna med dig via Endomodo eller Runkeeper. Jag har aldrig fått dem att fungera särskilt bra men jag vill SÅ gärna ha en träningskompis ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s