Change of Heart

Det bästa med att vara vuxen är väl att man får lov att ändra sig, eller hur?!  Jag hann bara jobba någon timme innan T&M ringde & frågade om vi ville  äta lunch. Jag var inte speciellt svårövertalad. Vi bestämde träff på Beacon, Shibuya. Medan vi väntade på ett bord gick jag & M en sväng på Farmers Market.             Det är verkligen något av det jag kommer att sakna mest med Japan, det är så härligt att strosa omkring där. M med sin bästa vän. Efter Farmers Market var det dags för ännu en dekadent lunch (så beroendeframkallande) jag vet inte ens hur jag ska beskriva min rätt..Den hette typ Lobster cake eggs Benedict style on Brioche with lemon sauce (hrm nästan som planerat.) Till det ett ljuvligt glas rosé bubblor.  Jag lyckades avstå från dessert trots frestelser som Apple crumble cake, Chocolate fondant & Lemon cheesecake.       

De är verkligen duktiga på att få varje tallrik att se ut som ett litet konstverk. 

Nu är jag så mätt att jag måste vila ut på soffan (blogga) innan jag återgår till min jobbpresentation. När maten har lagt sig blir det ett hårt träningspass för nu kommer måndagsångesten smygande. 

Fastän ingenting i hela världen får mig att må bättre än träning är det ändå det som jag skjuter upp till allra sist. Vad handlar det om?! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s