Another One Bites The Dust

Trots att jag hängde i träningskläder hela kvällen fick jag inte till det. För många jobbmails & samtal med familjen och vips så var klockan för mycket. 

Vaknade dock av ångest riktigt tidigt imorse och låg och spekulerade någon timme innan jag bestämde mig för att gå upp och träna. 

Körde 2*Tabata på 4 övningar med 3/4 armar men också ben och rumpa. Efter det 5 min styka, också Tabata style & så 5 min stretch. Otroligt vad lite det ska till egentligen. Även här är det ju inte kvantitet utan kvalité och därför krävs det koncentration när man utför varje övning – bra för huvudet.  Mer än så här behövs faktiskt inte…Lite hantlar/vikter, gummiband, skor & en och annan app. Jag körde till exempel utan byxor idag, funkar också 🙂  Det är så himla varmt att inga av mina träningsbyxor är att tänka på 🙂 

Nu ska snyggve ta en dusch och bege sig till jobbet! 

En reaktion på ”Another One Bites The Dust

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s